Bli Frivillig 2020

Uten hjelp fra frivillige ville ikke Rally Grimstad eksistert! Vi er enormt takknemlige og stolte av at så mange har lyst til å være med på å skape et skikkelig bra arrangement og bli en del av teamet.

Har du lyst til å bidra og oppleve rallyfesten på innsiden?
Klikk her for å søke

Oppgavene for deg som frivillig er i hovedsak:

Vakthold: Lia/Lindstøl, Omholt, Voreheia og Beisland
Vakthold langs løypene er viktig og nødvendig for en sikker gjennomføringen. Veiene er sperret og jobben går ut på å stå vakt ved utkjøringer, veikryss, hus m.m. Du vil se bilene passere og være tett på løpet gjennom lørdagen. Tilsammen består teamet av 150 vakter.

Samtidig trenger vi også hjelp fra noen flinke hoder og hender:

  • Sekretariat fredagen når innsjekk av deltagere pågår i Grooseveien
  • Organisere og bidra til teknisk kontroll fredagen hos PS Anlegg
  • Holde oversikt og anvise biler inn og ut fra serviceplass i Grooseveien fredag ettermiddag og gjennom lørdagen for å nevne noe.

Du får god opplæring og blir del av et stort team på ca 200 personer som jobber sammen i mindre grupper med forskjellige oppgaver. Selvsagt supert om du allerede nå registrerer deg som frivillig på denne linken.

Dette er Rally Grimstad
Rally Grimstad er et arrangement med mange tusen tilskuere og over 100 deltagere. Løpet er et asfalt rally på vanlig vei som sperres fysisk og det krever mange forskjellige kompetanser og frivillige for å gjennomføre et av Sørlandets største motorsportevents.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine motorsportinteresserte venner, din kollega, din nabo eller alle andre nysgjerrige og mulige frivillige du tipser om og tar med deg. Del gjerne videre. Mange takk for hjelpen!

Etter registrering vil du få masse informasjon om oppgavene, kart og detaljene for alt det praktiske som skjer helgen 21 – 22 august. Dette blir gøy!