Bli Frivillig 2023

Klipp fra 2019

Uten hjelp fra frivillige ville ikke Rally Grimstad eksistert! Vi er enormt takknemlige og stolte av at så mange har lyst til å være med på å skape et skikkelig bra arrangement og bli en del av teamet.

Klikk her for å bli med

Har du lyst til å bidra og oppleve rallyfesten på innsiden?
Klikk her for å søke

Oppgavene for deg som frivillig er i hovedsak:

Vakthold: Lia/Lindstøl, Omholt, Voreheia og Beisland
Vakthold langs løypene er viktig og nødvendig for en sikker gjennomføringen. Veiene er sperret og jobben går ut på å stå vakt ved utkjøringer, veikryss, hus m.m. Du vil se bilene passere og være tett på løpet gjennom lørdagen. Tilsammen består teamet av 150 vakter.

Samtidig trenger vi også hjelp fra noen flinke hoder og hender:

  • Sekretariat fredagen for innsjekk av deltagere pågår ved Vik skole.
  • Organisere og bidra til teknisk kontroll fredagen hos PS Anlegg
  • Holde oversikt og anvise biler inn og ut fra serviceplass i Bringsværveien 12 fredag ettermiddag og gjennom lørdagen for å nevne noe.

Som frivillig blir du del av et stort team på ca 150 personer som jobber sammen i mindre grupper med forskjellige oppgaver. Vi setter stor pris om du allerede nå registrerer deg som frivillig på denne linken.

Dette er Rally Grimstad
Rally Grimstad er et asfalt rally på vanlig vei som sperres fysisk. Løpet gjennomføres etter Norges Bilsportforbunds håndbok med krav til mange forskjellige kompetanser. Derfor trenger vi hjelp fra frivillige for å gjennomføre et av Sørlandets største motorsport events.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine motorsportinteresserte venner, din kollega, din nabo eller alle andre nysgjerrige og mulige frivillige du tipser om og tar med deg. Del gjerne videre. Mange takk for hjelpen!

Etter registrering vil du få masse informasjon om oppgavene, kart og detaljene for alt det praktiske som skjer helgen lørdag 19 august.

Velkommen som frivillig!