Bli rally sponsor

VELKOMMEN TIL NORGES STØRSTE ASFALTRALLY

I 2019 blir det full fart lørdag 24 august fra kl 09.00 til 19.00. Vi sparker igang folkefesten med supert show fredag 23 august fra kl 19.00 på torvet i Grimstad sentrum. Nå kan dere bli en del av et fantastisk gøyalt og festlig motorsportarrangement som kjøres på veier i Grimstad, Froland, Birkenes og Arendal.

Hovedsponsor 2019 – Autostrada JM Auto

Motorsport drevet av lidenskap og mennesker sammenfaller med våre verdier og hva vi står for med kundeopplevelser, bil og drømmer i fokus. Vi i Autostrada JM Auto er stolt hovedsponsor av Rally Grimstad og ser frem til å være en del av folkefesten!

Ønsker du å vite mer om mulighetene som sponsor?

KNA Rally Grimstad drives av entusiaster og er et fantastisk stykke dugnadsarbeid som gjennom flere år har satt standarden for sportslig suksess.

Hva er det som gjør rally så attraktivt for samarbeidspartnere og sponsorer? Vi tar kanskje litt i, men det er faktisk slik at rally står ekstremt sterkt hos målgruppen og det er noe våre samarbeidspartnere nyter godt av gjennom våre produkter for små, mellomstore bedrifter til kjente merkevarer. Hos oss er det plass til alle og det trenger ikke koste skjorta.

Har du og vennegjengen din, firmaet ditt eller noen du kjenner lyst på en virkelig rå opplevelse under årets Rally Grimstad?

Ute på fartsetappene ved Lia og Skiftenes er det sikre publikums områder med kiosksalg m.m. Vi har ledige VIP-bord hos På Torvet i Grimstad sentrum. Her blir det grillmat servert av Herlighed, rett ved start og mål rampen og rett ved storskjermen. Du kan bruke shuttle bussene ut til fartsetappene hele dagen. Det blir masser av overraskelser og hyggelige folk. Kontakt oss snarest mulig om du er interessert, mob 909 23 795 eller bestill her.

I år kommer hele sirkuset med rally NM til Grimstad. VGTV har rettighetene til sending og løpet vil bli tilgjengelig for alle gjennom internett og mobil.

Vi etablerer sikre publikumsplasser for etappene på Skiftenes og Lia. Der kan du kjøpe RallyPass for kr 50 for å sikre deg plass.

Vi ønsker å jobbe tett og nærme det lokale næringslivet og under kan du se produktene vi håper er av interesse. Kontakt oss 909 23 795 for en uforbindtlig prat, kanskje kan vi jobbe tett med din bedrift også?

Hovedsponsor fra kr 50.000
Logoeksponering digital, print
VIP billettpakke, 20 stk, til internt/eksternt bruk
Profilering på området og digitalt
Digitale kampanjer

Hovedpartnere fra kr 25.000
Logoeksponering digital, print
VIP billettpakke, 10 stk, til internt/eksternt bruk
Profilering på området og digitalt

Rally pakken fra kr 15.000
Logoeksponering digital, print
VIP billettpakke, 5 stk, til intern/eksternt bruk

Fredag
Det blir show og line-up i Grimstad sentrum fredag 23/8 fra kl 19.00-21.00 med intervjuer av førere og kartlesere. Salg av mat drikke.

Lørdag
Hele lørdag 24/8 blir det live sendingen på storskjerm i Grimstad sentrum og live streaming direkte ut på Facebook. I 2018 nådde vi ut til 220.000 seere med livesendingen.

Løpet går over 9 etapper over ca 70 km på avsperrede veier. Det blir flere tilrettelagte publikums områder med servering, toaletter og parkering.

Lørdag morgen kl 09 går starten fra Grimstad sentrum og på ettermiddagen fra ca kl 15.15 -17.30 kan du se målgang over torvet i Grimstad med flagg, show, blomster og intervjuer. Premieseremonien vil foregå fra ca 19.00 og avsluttes med en rallyfest der alle er velkomne.

Plukk selv blant spennende muligheter
Vi mange muligheter for sponsorer som vil være med. En skikkelig gøyal opplevelse er vårt VIP opplegg for rallyfans, vennegjenger og bedrifter som ønsker en heftig lørdag tett på rally med action og moro. Vårt VIP-opplegg foregår på torvet i Grimstad rett ved storskjermen med mat og servering  fra kl 09.00 – 19.00. Vi setter opp shuttle-busser med transport ut til løypene for de som ønsker dette.

VIP-pakken inneholder:
VIP-adgang med sitteplass og grillmat/tapas (brus, øl, vin selges over disk)
Priser kr. 495 pr person
Her bestiller og kjøper du VIP billetter

SPONSORLOGO START / MÅLPORTAL
Du kan få din logo på start / målportalen i Grimstad sentrum.
Pris kr 10.000 pr logo + mva

SPONSORPAKKER, MERKEVAREBYGGING OG SALG
Blir du med oss får du drahjelp til både merkevarebygging og salg. Du kan stå midt i opplevelsen av Rally Grimstad og bli en sentral del av opplevelsen for publikum. Vi setter sammen alle detaljene slik at du får skikkelig god kost-nytte, basert på at samarbeidet varer langt lengre enn selve rally helgen i august:

a) Eksponering/profilering
Her kan du få logo på alle flater digitalt/trykk, delta med stand, utføre sampling, produkttesting m.m.
Priser fra kr 5.000 + mva

b) Digitale kampanjer
Her er poenget å skaffe deg nye kunder og synlighet. La oss sammen se på alle de artige mulighetene med Facebook, Instagram osv, og lage gøyale kampanjer sammen.
Priser fra kr 3.000 + mva + spending 

Profilering på rallybilene
Logo profilering på alle startende rallybiler.
Dører/skjermer kr 5.000 og panser kr 9.000 + mva

Profilering med bannere ute i løypa
Logo / reklamebannere langs løypa der det sendes live.
Inntil 5 bannere, i format 2 x 5 meter, fra kr 5.000 + mva

For en prat om detaljene, kontakt oss tlf. 909 23 795 eller epost.

Velkommen til KNA Sommer Rally Grimstad!