SPONSOR 2023

BLI EN DEL AV EN UNIK SPORTSBEGIVENHET

I 2023 blir det rally-helg i Grimstad med NM-løp, underholdning og moro helgen 18-19 august.

Med forbehold! Vi åpner folkefesten med supert show fredag fra kl 19.00 på torvet i Grimstad sentrum og rally lørdag mellom 09.00 til 17.30.

Som utgangspunkt er det ikke noen plassproblemer for våre sponsorer- og samarbeidspartnere, så det er gode muligheter for utstilling av biler både på torvet og ute ved Lia etappene. Dere får vist frem produktene og kommer i kontakt med publikum med et skreddersydd kunde- og/eller medarbeiderarrangement.

Ønsker du å vite mer om mulighetene som sponsor?

KNA Rally Grimstad drives av entusiaster og er et fantastisk stykke dugnadsarbeid som gjennom flere år har satt standarden for sportslig suksess.

Hva er det som gjør rally så attraktivt for samarbeidspartnere og sponsorer? Vi tar kanskje litt i, men det er faktisk slik at rally står ekstremt sterkt hos målgruppen og det er noe våre samarbeidspartnere nyter godt av. Hos oss er det plass til alle og det trenger ikke koste skjorta.

Har du og vennegjengen din, firmaet ditt eller noen du kjenner lyst på en virkelig rå opplevelse under årets Rally Grimstad?

Ute på fartsetappene ved Lia er det sikre publikums områder med kiosksalg og eget VIP område.

Lørdag morgen kl 09 går starten fra Grimstad sentrum og på ettermiddagen fra ca kl 15.30 -17.30 kan du se målgang over torvet i Grimstad med flagg, show, blomster og intervjuer. Premieseremonien vil foregå fra ca 19.00 på Apotekergården.

SPONSORLOGO START / MÅLPORTAL
Du kan få din logo på start / målportalen i Grimstad sentrum.
Pris kr 10.000 pr logo + mva

SPONSORPAKKER, MERKEVAREBYGGING OG SALG
Blir du med oss får du drahjelp til både merkevarebygging og salg. Du kan stå midt i opplevelsen av Rally Grimstad og bli en sentral del av opplevelsen for publikum. Vi setter sammen alle detaljene slik at du får skikkelig god kost-nytte, basert på at samarbeidet varer langt lengre enn selve rally helgen i august.

Velkommen til KNA Sommer Rally Grimstad!