Støtt oss

Se her, slik kan du bli en del av KNA Sommer Rally Grimstad.

Den ultimate opplevelsen for deg, dine venner, familie, kollegaer, kunder og forretningsforbindelser får du i et av teltene på Lia under KNA Sommer Rally Grimstad lørdag 25 aug kl 09.00-16.00. På kvelden blir det Get Together Party på Strand Hotel Fevik fra kl 19.00.

Her er det action og moro tett på løpet, eget telt for mat og drikke. Dere deltar som VIP-gjester med mulighet for bespisning hele dagen. Klikk her for å bestille VIP .

Du kan også gi en VIP billett i gave.

Du kan i tillegg eksponere din virksomhet i og omkring teltet, så flere skikkelige profileringsmuligheter følger med i pakkene du kan ta i bruk som vår samarbeidspartner.

Eksponeringsmuligheter som virker 
Du kan få synliggjort din virksomhet i samarbeid med KNA Sommer Rally Grimstad med bannerreklame langs løypa, ved publikumsområdene, VIP teltene, på bilene, på informasjonsmateriell, nettsider, på t-shirts til frivillige og på en masse andre områder.

Full fart i sosiale medier
Vi har tatt flere grep for å nå ut til alle som elsker motorsport og rally gjennom å bruke rallysportens førerprofiler aktivt på web og sosiale medier. Vi prøver hele tiden å være kreative i innlegg, jobbe med egenproduserte videoer og sette opp gøyale konkurranser med fine premier. Dette er spennende og alle disse aktivitetene gir mye oppmerksomhet som våre samarbeidspartnere blir en del av. Bli med oss du også så får du blest om ditt firma, dine produkter og en masse moro i tillegg.

Rallyavis på papir
Ikke glem at det skal produseres en skikkelig Rallyavis som kommer ut ca 22. august med distribusjon i Arendal og Grimstad området. I avisen blir det mulighet til å annonsere for produkter/tjenester som vil trekke kunder til din butikk. Hva med å gi kundene et skikkelig prisrally på noen utvalgte varer?

Velg blant mange spennende profileringspakker:

Profilering Digitalt kr 5000
Logo på nettside, delta med premier på Facebook konkurranser og aktiviteter

Profilering Analogt kr 5000
Profilering på t-shirt crew og frivillige, logo i løpsprogram og i Rallyavisen

Profilering Bannere kr 5000
Reklamebannere langs løypa, ved VIP telt, logo i Rallyavisen

Profilering på løpsbilene kr 5000
Logo på alle løpsbilene og logo i Rallyavisen

Profilering Rallyavis kr 5000
1/4 side annonse i Rallyavis (flere formater, be om tilbud)
Rallyavisen vil gå i fulldistribusjon i Arendal, Grimstad m.m.

VIP-telt lørdag 25/8 fra kl 09.00 kr 690 pr pers (18 års grense)
Tett på løpet ved Lia. Teltet åpner kl 09.00 når løpet starter. Matservering med grillbuffet fra kl 11-16, salg av mineralvann, øl og vin. NB! Begrenset antall, først til mølla… KLIKK HER OG BESTILL

Get Together Party 25/8 fra kl 19.00 kr 490 pr pers (18 års grense)
VIP-fest på Strand Hotel Fevik, tapas, fingermat fra kl 19, salg av mineralvenn, øl, vin og drinker.
Vi møtes på Strand Hotel Fevik der det blir en festlig aften for deg, dine venner, familie, ditt firma, dine medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere m.m. Med litt planlegging kan helgen 25-26 august 2018 bli en opplevelse som huskes lenge. KLIKK HER OG BESTILL

Hos Strand Hotel Fevik er det reservert 50 rom for overnatting fra lør-søn. Her er det først til mølla…

Trenger du overnatting er prisene på rom:
Enkeltrom kr 1165,- pr natt
Dobbeltrom kr 1615,- pr natt
Ekstra seng kr 395,- pr seng pr natt

Høres dette interessant ut? Trenger du en prat for å skreddersy et opplegg som passer eller dere ønsker å gå sammen flere firmaer og lage et felles arrangement?

Kontakt gjerne Kjetil, mob 909 23 795 eller epost.