Grillmat og rally

God mat og drikke hører med når hele rally Norge kommer til Sørlandet.

Vi i KNA Sommer Rally Grimstad inviterer til en dag med spenning, action og moro lørdag 25 august.

På flere steder vil våre samarbeidspartnere forestå kiosksalg med pølse, drikke, kaffe og vaffel. Mange familier vil også rigge seg til ute i terrenget og være tett på løpet med campingstol, termos, engangsgrill, pølser og lompe. Dette er rally så alle kan se på helt gratis.

Det koster noen kroner å arrangere rally og vi strekker ut en arm til næringsliv, vennegjenger og enkeltpersoner som kan benytte våre VIP-opplegg. Det vil bli satt opp et telt for 200 personer ved Lia gård der det blir mulighet til å kjøpe inngang for grupper, firmaer eller vennegjenger med servering av grillbuffet og drikke under løpet fra 09.00-16.00. Spørsmål? Ring Kjetil på 90923795.

Vi har forhandlet frem et bra tilbud fra Herlighed i Grimstad som vil stå for innholdet i VIP-teltet. Dette blir et godt, gammeldags VIP-opplegg med alle rettigheter. Nysgjerrig? Sjekk ut VIP-opplegget fra kl 09-16 under løpet og kveldens VIP-opplegg fra kl 19 med tapas og fingermat på Strand Hotel Fevik. Du kan også gi en VIP-billett i gave.

Følg med på Facebook siden vår for nyheter, konkurranser og oppdateringer.

 

Kategori: Nyheter