Bli med som frivillig

Vil du være frivillig under KNA Sommer Rally Grimstad 2019? Nysgjerrig? Spørsmål?

Rally Grimstad er et arrangement med mange tusen tilskuere og over 100 deltagere. Løpet er et asfalt rally på vanlig vei som sperres fysisk og det krever mange forskjellige kompetanser og frivillige for å løfte et av Sørlandets største motorsportevents.

Du kan melde deg enkelt ved å registrere deg på denne linken .

Vi å friske opp kontakten med frivillige fra tidligere løp og ønske velkommen nye frivillige som vil få vite mer om Rally Grimstad , arbeidet som frivillig i de forskjellige gruppene og det man får ved å være frivillig.

Oppgavene for frivillige er blant annet sekretariat, teknisk, sikkerhet, løype, serviceplass, samband, publikum, parkering og vakter. Alle får opplæring og blir del av et team som jobber sammen.

Det blir et infomøte tidlig i 2019 som du kan delta på. Men vi ønsker allerede nå at du melder din interesse som frivillig ved kontakte Vidar.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine motorsportinteresserte venner, din kollega, din nabo eller alle andre nysgjerrige og mulige frivillige du tipser om og tar med deg. Del gjerne videre. Mange takk for hjelpen!

Har du spørsmål, noe du ønsker å spørre om, send gjerne en mail til post@rallygrimstad.no.

Category: Nyheter