Bli med som frivillig

Rally Grimstad er avhengig av sine frivillige med mange forskjellige kompetanser og ferdigheter. Har du lyst til å bidra og oppleve Rally Grimstad 2020 på innsiden? Nysgjerrig? Spørsmål?

Klikk her for å søke

Vi har gjort en god jobb med å forberede smitteverntiltak i samråd med kommuneoverlegen i Grimstad. Om situasjonen fortsetter som i dag er det intet i veien for å gjennomføre som planlagt.

Vi er imidlertid avhengig av at Regjeringen gjennomfører den utvidelsen av arrangementsdeltakelse som er signalisert, dvs at antallet deltakere etter 15. juni kan være inntil 200 personer.

Det er ikke mulig i dag å vite hvordan smittespredningen er i august, og vi må derfor ta de nødvendige forbehold om at avlysning på kort varsel er en risiko.

Oppgavene for deg som frivillig er blant annet sekretariat, teknisk innsjekk, vakthold langs løypene, serviceplass m.m. Du får god opplæring og blir del av et stort team på ca 200 personer som jobber sammen i mindre grupper med forskjellige oppgaver. Selvsagt supert om du allerede nå registrerer deg som frivillig. Se linken over.

Dette er Rally Grimstad

Rally Grimstad er et arrangement med mange tusen tilskuere og over 100 deltagere. Løpet er et asfalt rally på vanlig vei som sperres fysisk og det krever mange forskjellige kompetanser og frivillige for å gjennomføre et av Sørlandets største motorsportevents.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine motorsportinteresserte venner, din kollega, din nabo eller alle andre nysgjerrige og mulige frivillige du tipser om og tar med deg. Del gjerne videre. Mange takk for hjelpen!

Etter registrering vil du få masse informasjon om oppgavene, kart og detaljene for alt det praktiske som skjer lørdag 22 august. Dette blir gøy!

Category: Nyheter